Tom yum goong - supa thailandeza de creveti, iute-acrisoara PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor45 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 4 200 g de creveti proaspeti 150 g (1 pachetel) de surimi taiati cubulete ½ pachet de paste de orez care se pun pentru 15 minute in apa fiarta 3 linguri de pasta Tom Yum 1½ linguri de sos de peste 250 ml (1 cutie) de lapte de cocos 200 g de ciuperci pai - o jumatate de borcan , taiati in doua 1 ardei iute rosu, taiat in lung si cu semintele scoase 1 rosie (de aprox 80g) taiata in patru 3-4 catei de usturoi zdrobiti sau taiati grosier 2 fire de lemongrass, zdrobite sau taiate grosier 1 li, sucul de la zahar brun, in cazul in care se doreste si un gust mai dulceag 2-3 cm de ghimbir proaspat, tocat grosier 2-3 fire de ceapa verde, tocata in bucatele de cca 2 cm 2 creveti tiger, prefierti, curatati, pentru decor