Tarta cu fructe - rasfat dulce de vara

Tartele cu fructe sunt specifice sezonului vara cand se gasesc la discretie si intr-o gama variata, fructe proaspte, gata sa imbrace haina eleganta a unui desert simplu, pe gustul oricui. Sunt usor de facut, racoritoare si delicioase in orice moment.

Caisele, visinele, nectarinele si piersicile sunt printre fructele preferate pentru tarte. Tarta cu fructe reprezinta un delicios desert estival pe gustul tuturor. Facute in variante mini, cu au blat usor crocant, crema fina si aromata, fructe colorate si putin jeleu, tartele sunt indicate la petrecerile celor mici, dar si nelispite din Candy barurile organizate la diferite evenimente.

Daca vrei sa te rasfeti intr-o zi de vara fara sa suporti caldura cuptorului poti opta pentru tartele cu fructele preferate şi „blat” din nuci sau migdale si smochine, ce se fac cu usurinta, fara coacere.

Indiferent ca vrei sa-ti potolesti pofta de dulce sau sa-ti impresionezi musafirii, tartele cu fructe sunt un desert usor, racaros, au un aspect deosebit si o aroma pe masura.

Tartele cu fructe sunt intotdeuna o alegere fericita atunci cand cautati un desert dulce si cu mult fructe in acelasi timp. Nu ai nevoie de multe ingrediente si poti alege orice ce fel de fructe. Le poti servi indiferent de anotimp, de moment, ocazie. Vor fi savurate de toti ai casei, cu mic cu mare.

Profitati de sezonul fructelor si savurati tarte!