Ingrediente: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina un praf de copt o crema de lamaie (si 250 ml lapte) 500 ml frisca lichida sau crema de patiserie fructe...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat : 6 oua 150 g zahar 30 g cacao 70 g faina Ingrediente pentru crema: 4 galbenusuri 2 linguri de faina 2 plicuri cu zahar...
Ingrediente: 125ml apa calduta120g zahar tos 1lingura de miere 1 pliculet de drojdie uscata- 1ou 25 g unt 425 g faina 1/2 lingurita sare - 1 ou 50ml lapte...
Ingrediente: 4 oua 290 gr. de faina 200 gr. de zahar 135 gr. de unt topit (dar racit) 100 gr. de ciocolata neagra 235 ml de vin rosu dulce sau demisec O...
Ingrediente: 300 g unt 300 g zahar 2 oua esenta vanilie 450 g faina 1 pliculet praf de copt 1 pic de sare pentru decorat: ciocolata, nuci, alune, stafide,...
Ingrediente: 250g. flori de papadie(alese ,petala cu petala), 1 1/2 l. apa, 750g. zahar pentru fiecare litru de apa, sucul de la o lamaie, 2 portocale;
Ingrediente: Pentru Blat: 6 albusuri 200 g zahar tos 200 g nuca macinata 3 linguri faina 1 plic praf de cop Pentru crema: 6 galbenusuri 5 linguri zahar 200 g...
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri ulei, 2 zahar vanilinat, coaja rasa de la o lamaie. In plus ne mai trebuie:...
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt,180 g zahar,1 plic zahar vanilat,3 oua,180 g faina,1 plic praf de copt,1 lingura unt si faina pentru tava. Pentru umplutura:...
Ingrediente: Ingrediente blat: 350g faina 30g zahar 170g unt un praf de sare 80ml de apa foarte rece Ingrediente crema: 5 galbenusuri 2 si 1/2 linguri amidon...
Ingrediente: 400-500 grame faina, 20 g drojdie proaspata, 2 oua, 150 ml lapte, 25 de grame de unt, 1 lingura de ulei, 1 pachet de zahar vanilat, o esenta de...
Ingrediente: 4 cozi de rubarba curatate si taiate marunt 2 mere taiate felii si curatate 2 litri de apa 6 linguri de zahar brun zeama de la jumatate de lamaie...
Ingrediente: 300 gr. de faina 100 gr. de zahar 1 ou 150 gr.de unt 1 lingura de limoncello 2 lingurite praf de copt 200 gr. gem (eu am folosit gem de capsuni) sare