Acasă - Petitchef
Rețete
Acompaniamente
Briose
Briose englezesti
Briose englezesti
Pentru un mic dejun englezesc sau brunch de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta si se servesc la micul dejun cu unt si gem, de asemenea puteti sa faceti si sandwich-uri cu carne, bacon, oua (prajite, fierte, omleta) etc.
Ingrediente
15
Cost estimat: 1.09Euros € (0.07€/porție)
Materiale
Robot de patiserie
Forma de taiat cu diametrul 10 cm
Preparare
In vasul robotului, puneti toate ingredientele si framantati timp de aproximativ 5 minute. Formati o minge.
Puneti aluatul la crescut 1 ora la temperatura camerei. Dupa acest timp, degazați, adica apasati aluatul pentru a elibera aerul.
Intindeti aluatul de 1 cm pe o suprafata de lucru. Folosind un taietor rotund de aproximativ 10 cm diametru, taiati briosele.
Puneti briosele intr-o tigaie fierbinte la foc mic si gatiti timp de 9 minute. Intoarceti-le si lasati inca 9 minute.
Gata!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 123Kcal
Carbo: 22.2g
Grăsimi: 1.5g
Grăsimi sat.: 0.4g
Proteine: 4.2g
Fibre: 1.2g
Zahăr: 1.6g
ProPoints: 3
SmartPoints:
4
Informații nutriționale pentru 1 porție (52g)
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete