Ceapa murata
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Choux cu foie gras si confit de ceapa
Preparare
- Se taie mustatile cepei si se pune intr-un vas termorezistent. Se dau in clocot 2 litri de apa si se pun peste ceapa.Se lasa sa se raceasca complet. Se strecoara ceapa si se curata.
- Se amesteca cu sare si se lasa peste noapte.A doua zi se limpezeste cu apa rece si se sterge cu un prosop.Se pun pe foc otetul cu zahar si condimente,amestecandu-se pana se topeste zaharul.Atentie nu trebuie sa clocoteasca.
- Se aseaza ceapa impreuna cu ardeiul iute taiat rondele in borcane.Se toarna otetul avand grija sa cada din condimente in fiecare borcan.
- Se infileteaza strans.Se poate servi dupa o luna.Pentru a sti data de cand pot fi mancate, eu va sfatuiesc sa legati un biletel de borcan cu data la care le-ati facut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: