Cuburi de supă făcute în casă, economice și sănătoase!

Acompaniamente
1 porții
Foarte ușor
4 ore

Faceți loc cuburilor pentru supă de casă! De ce să cumperi cuburi pline de aditivi când le poți face chiar tu folosind ingrediente simple, sănătoase și de sezon? Aici, folosim legume proaspete, ierburi aromate și o atingere de condimente pentru un rezultat 100% natural și super gustos. Pe lângă faptul că este economică, această rețetă înseamnă că veți avea întotdeauna la îndemână baza perfectă pentru a condimenta supele, risottoul, sosurile și tocănițele dvs. Cum funcționează? Amestecați, reduceți, modelați... și puneți în congelator ;)


Ingrediente

1

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare3 ore
Gătire30 min

Observații

Câte cuburi de supă pot face în această rețetă?
Veți obține 1,1 KG de cuburi de ciorbă. Le puteți tăia apoi în cuburi mai mici sau mai mari pentru diferite utilizări.

Ce legume ar trebui să folosesc?
Am folosit aici legume de sezon. Evitați roșiile și castraveții, care sunt bogate în apă și nu vor fi potrivite pentru această rețetă. Dacă doriți să adăugați roșii, folosiți pastă de roșii, care este mai puțin apoasă.

Ce condimente ar trebui să folosesc?
Puteți folosi condimentele pe care le alegeți pentru a face cuburi de ciorbă în funcție de gusturile dvs. culinare sau de rețetele pe care doriți să le preparați cu ele. Puteți folosi amestecuri de condimente indiene sau mexicane, de exemplu.

Este această rețetă economică?
În primul rând, veți putea reutiliza cojile, precum și legumele care s-au ofilit puțin pentru a le "salva". Utilizând legume de sezon, veți economisi bani. Prepararea cuburilor de supă de casă va necesita puțin timp, dar va costa, în medie, jumătate din prețul celor cumpărate de la magazin.
Cuburile de supă din comerț conțin adesea aditivi, pe care îi puteți evita făcându-vă singuri!

Cum pot păstra cuburile de supă făcute în casă?
Puteți să le păstrați în congelator, așa cum se explică în rețetă, sau să turnați supa într-un borcan și să o acoperiți cu un strat subțire de ulei de măsline pentru a o păstra în frigider. Tot ce trebuie să faceți este să scoateți cantitatea dorită pentru rețetele dvs.


Echipamente de gătit

blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+