Petitchef

Aripioare picante cu sos de branza albastra

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 linguri unt

5 linguri sos Tabasco

1 lingura otet alb

900 g aripioare pui

Faina

Ulei


Crema de branza:

125 g branza cu mucegai

225 ml lapte batut

225 g smantana

2 catei usuturoi zdrobiti

1 lingurita boia

Preparare

  • Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit.
  • Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)
Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aripioare de pui picante cu salata de castraveti
Aripioare de pui picante cu salata de castraveti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Aripioare picante la capac
Aripioare picante la capac
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei