Petitchef

Reteta de mici

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg carne de vita

3 linguri bicarbonat

1/2 l apa minerala


sare, piper

Preparare

  • Se da carnea prin masina de tocat se amesteca cu apa minerala, sare, piper, cimbru , bicarbonatul si usturoiul macinat marunt.
  • Se amesteca bine compozitia si se mai adauga 1 cana de apa obisnuita pt ca pasta sa fie mai moale. Se pune compozitia sa stea 1 zi la frigider pt a patrunde aromele in ea.
  • Se scoate a doua zi din frigider si se modeleaza minii care se fac putin mai lungi si mai grosuti deoarece cind se prajesc ei se string si se ingroase.
  • Se prajesc ori afara pe un gratar ori in casa intr-o tigaie cu uleiul bine incins.Se servesc calzi cu mustar si bineinteles un pahar de bere rece.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Reteta bogracs
Reteta bogracs
12 porții
3h15m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Reteta musaca de vinete - reteta video
Reteta musaca de vinete - reteta video
12 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Reteta pizza royal
Reteta pizza royal
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.