Petitchef

Reteta de mici

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se da carnea prin masina de tocat se amesteca cu apa minerala, sare, piper, cimbru , bicarbonatul si usturoiul macinat marunt.
  • Se amesteca bine compozitia si se mai adauga 1 cana de apa obisnuita pt ca pasta sa fie mai moale. Se pune compozitia sa stea 1 zi la frigider pt a patrunde aromele in ea.
  • Se scoate a doua zi din frigider si se modeleaza minii care se fac putin mai lungi si mai grosuti deoarece cind se prajesc ei se string si se ingroase.
  • Se prajesc ori afara pe un gratar ori in casa intr-o tigaie cu uleiul bine incins.Se servesc calzi cu mustar si bineinteles un pahar de bere rece.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Langustinele - rudele mai mici ale homarilor Langustinele - rudele mai mici ale homarilor Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează