Biscuiti englezesti pentru ceai


  • Biscuiti englezesti pentru ceai
  • Biscuiti englezesti pentru ceai, Poza 2
Tipul rețetei:
Altele
Numarul de porții:
6 porții
Preparare:
15 min
Gătire:
10 min
Gata în:
25 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- 250 g faina alba
- 125 g margarina
- 80 g zahar pudra
- 2 oua fierte tari
- 50 g ciocolata
- 50 g migdale
- un ou +un ou pentru uns
- zeama si coaja rasa de la o lamaie

Preparare

Etapa 1

Faina, margarina la temperatura camerei,zaharul pudra si ouale fierte trecute prin sita se amesteca bine rezultand niste lolotei.

Etapa 2

Apoi se adauga oul, ciocolata topita, zeama si coaja de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine. Ne va iesi un aluat mai moale,la care vom adauga faina cat sa ne iasa un aluat ca de paine.

Etapa 3

Framantam bine dupa care impachetam in folie alimentara si dam la rece pentru 20 de minute.

Etapa 4

Dupa cele 20 de minute de stat la rece, intindem aluatul intr-o foaie groasa de 1/2 de cm. si decupam diferite forme.

Etapa 5

Pe care le ungem cu ou batut,le presaram cu migdale macinate si le punem la cuptorul de dinainte incins,la foc mijlociu, pana se rumenesc.

Întrebări:








Punctează această reţetă:


Video sugerat

Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Invitatia la ceaiInvitatia la ceaiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiDeserturi cu biscuitiDeserturi cu biscuiti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale