Petitchef

CHIFLE PENTRU MICUL DEJUN

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Din drojdie,zahar,cateva linguri lapte si putina faina se face o maia care se toarna in centrul fainii si se lasa la crescut.
  • Sarea si untul se amesteca in laptele caldut si toarna peste faina,framantandu-se un aluat elastic ce se lasa la crescut 2 ore.
  • Dupa cele 2 ore arata asa. Aluatul se imparte in 8 bile egale care se pun in tava pe hartie de copt.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.Se ung cu galbenus amestecat cu lapte,se presara susan si se dau la cuptor,la foc mediu.


Poze

CHIFLE PENTRU MICUL DEJUN
CHIFLE PENTRU MICUL DEJUN - poza 2

întrebări:




Comentarii:

16/03/2014

Superb

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chifle cu cerneala de sepie
Chifle cu cerneala de sepie
7 porții
3 h 45 m
Ușor
Rețetă Chifle cu raclette
Chifle cu raclette
9 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor

Articole conexe

Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Micul mic, micul pitic, micul nimic! Micul mic, micul pitic, micul nimic! Creierul are nevoie de micul dejun Creierul are nevoie de micul dejun

Ultimele articole

2021 - Anul international al fructelor si legumelor 2021 - Anul international al fructelor si legumelor Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează