Petitchef

Chutney iute din vinete

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Taie vinetele cuburi, sareaza-le cu 4 linguri de sare si lasa-le cateva ore.
  • Clateste bine vinetele, amesteca-le cu celelalte ingrediente si fierbe-le la foc mic 1,5 ore.
  • Pune-le fierbinti in borcane pe care le inchizi bine si le lasi sa le raceasca invelite in carpe grose, pana a doua zi.
C Cooking with my soul


Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Chutney de mango
Chutney de mango
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chutney de rosii
Chutney de rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chutney de ceapa cu rosii
Chutney de ceapa cu rosii
2 porții
15 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăRucola sau salata de papadie?Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.