Petitchef

Chutney iute din vinete

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 kg vinete mai mici

6 cepe mari, taiate mic

50 g radacina de ghimbir, curatat si taiat cubulete

5 capatani de usturoi,curatate si taiate bucati mari

5 linguri pudra de turmeric

3 linguri chimen pudra

1 ardei iute rosu uscat, taiat bucati mici

2 linguri de frunze de curry uscate sau 1 lingura coriandru praf

2 linguri schinduf

2 linguri boabe de mustar, pudra

400 ml suc de rosii

1 l otet de vin alb

500 g zahar brun

2+ 4 linguri de sare

Preparare

  • Taie vinetele cuburi, sareaza-le cu 4 linguri de sare si lasa-le cateva ore.
  • Clateste bine vinetele, amesteca-le cu celelalte ingrediente si fierbe-le la foc mic 1,5 ore.
  • Pune-le fierbinti in borcane pe care le inchizi bine si le lasi sa le raceasca invelite in carpe grose, pana a doua zi.
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chutney de mango
Chutney de mango
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chutney de rosii
Chutney de rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chutney de ceapa cu rosii
Chutney de ceapa cu rosii
2 porții
15 min
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Si noi ce mai pregatim cu ...vinete?Si noi ce mai pregatim cu ...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: