Petitchef

Covrigei

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se rade branza pe razatoarea mare. Se amesteca cu untura, margarina. Se adauga ouale la compozitie, laptele sau smantana, otetul si faina.
  • Se amesteca totul foarte bine, se lasa la rece , se intinde aluatul pe masa infainata si se stanteaza cu forma speciala de covrigei.


Poze

Covrigei, poza 1
Covrigei, poza 2
Covrigei, poza 3

Întrebări:




Comentarii (13):

16/12/2021

Cam cate kg iasa la o porție?

(0) (0) Abuz
23/12/2014

Sunt foarte buni

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Arata deliciosi

(0) (0) Abuz
28/12/2013

Mie nu mi se pare mare chestie

(0) (0) Abuz
23/12/2013

Sunt deliceosi

(0) (0) Abuz
11/09/2013

Super!

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Arata foarte bine :) am sa incerc si eu !!

(0) (0) Abuz
10/04/2013

Super

(0) (0) Abuz
18/03/2013

Buna reteta ,fara untura se itaresc mai repede asa ca nu incercati fara untura la 1cg de faina doar la o cantitate mai mica .Mia placut forma de [stantat] si eu caut o astfel de forma de mult.....Astept sa vedem [ tecnica ]de modelat covrigei.

(0) (0) Abuz
29/01/2013

Binisor ,dar buni

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papanasi cu dulceata si smantana
Papanasi cu dulceata si smantana
8 porții
35 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Covrigei si saratele
Covrigei si saratele
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Covrigei cu chimen
Covrigei cu chimen
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă French taco
French taco
2 porții
45 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tian cu raclette
Tian cu raclette
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.