Budinca de dovlecei
Ingrediente
4
Se adauga apoi, pe rand, smantana:
sunca, taiata cubulete:
branza rasa:
ceapa verde, taiata inele:
si mararul tocat marunt:
Rețete inrudite
Budinca cu mere si caramel
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Dovleceii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba cateva clocote, doar cat sa se inmoaie putin. Se scurg si cand s-au racit putin se dau pe razatoarea mare.
- Se bat ouale si se adauga compozitiei:
Se sareaza, pipereaza si se rastoarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. Eu a pus totul in forma mea patrata de copt, doar tapetata cu hartie pergament.a iesit foarte bine si asa. - Se bat ouale si se adauga compozitiei:
Se sareaza, pipereaza si se rastoarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. A pus totul in forma mea patrata de copt, doar tapetata cu hartie pergament.a iesit foarte bine si asa. - Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit (180 grade), 25-30 de minute:
Se lasa putin sa se raceasca si i se desprind marginile detasabile daca nu, o feliati direct in vasul de jena sau ce folositi. - Se taie in bucati de 4-5 cm. si se serveste alaturi de rosii .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: