Petitchef

Crema de spanac cu hrean

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g spanac,

50 g unt,

un praf de sare,

un catel de usturoi mic,

2 liguri de faina,

cca 150-200ml lapte,

o ceapa mica,ulei

Preparare

  • Se fierbe spanacul si se scurge de zeama,separat intr-o craticioara in unt si putin ulei se adauga ceapa taiata marunt sa se innabuseasca cu un pic de sare ,spanacul .
  • Se mixeaza cu mixerul si se adauga peste ceapa,se adauga un pic de lapte si se lasa sa fiarba la foc mic,intre timp se face un amestec din faina si lapte si se adauga peste spanac,se lasa sa fiarba pana se ingroasa,la sfarsit se adauga usturoiul taiat marunt,se serveste rece cu paine si hrean ras.

Poze

Crema de spanac cu hrean, poza 1Crema de spanac cu hrean, poza 2Crema de spanac cu hrean, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema de spanac(dip de spanac)
Crema de spanac(dip de spanac)
2 porții
38 min
Foarte ușor
Rețetă Crema de branza cu spanac
Crema de branza cu spanac
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema de spanac cu ou
Crema de spanac cu ou
4 porții
1h10m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Crema de branzaCrema de branzaSupa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de reteteCrema catalana - verisoara cremei de zahar arsCrema catalana - verisoara cremei de zahar ars

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: