Petitchef

Suc de spanac cu mar

Altele
2 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spanacul se spala bine si se pune in bolul blenderului. Merele se curata de samburi (insa nu si de coaja) si se feliaza. Se adauga peste spanac, se toarna apa si se mixeaza pana rezulta un suc mai gros si omogen.
  • Se strecoara si se serveste imediat (daca doriti il puteti bea nestrecurat insa mie nu imi place sa simt bucati mai mari de legume/fructe in suc).
    Se consuma doar proaspat!

R Retete vegane



Comentarii:

31/03/2015

Pula

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Suc proaspat de ghimbir
Suc proaspat de ghimbir
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Suc natural de mere i portocale
Suc natural de mere i portocale
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.