Petitchef

CREMA DE SPANAC(dip de spanac)

Felul principal
2 porții
30 min
8 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbe spanacul in apa clocotita circa 5-8 minute,dupa care il pune intr-o sita sa se scurga bine de apa.
  • Dupa ce s-a scurs bine,pus in mixer cu ceapa intreaga,si macinat foarte fin .Rezulta o pasta foarte groasa.
  • Maioneza,smintina,creamchesse,prafurile de usturoi,paprika,chilli,sarea,piperul, amestecat foarte bine,si pus acest sos peste spanacul+ceapa.
  • Se amesteca bine,si se da la frigider pentru circa 3 ore.Se poate consuma cu chipsuri,baghete,pe tartine etc. REZULTAT:foarte bun,si foarte delicios.


Poze

CREMA DE SPANAC(dip de spanac)
CREMA DE SPANAC(dip de spanac) - poza 2
CREMA DE SPANAC(dip de spanac) - poza 3
CREMA DE SPANAC(dip de spanac) - poza 4
CREMA DE SPANAC(dip de spanac) - poza 5
CREMA DE SPANAC(dip de spanac) - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
12 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează