Petitchef

Crema de spanac(dip de spanac)

Felul principal
2 porții
30 min
8 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbe spanacul in apa clocotita circa 5-8 minute,dupa care il pune intr-o sita sa se scurga bine de apa.
  • Dupa ce s-a scurs bine,pus in mixer cu ceapa intreaga,si macinat foarte fin .Rezulta o pasta foarte groasa.
  • Maioneza,smintina,creamchesse,prafurile de usturoi,paprika,chilli,sarea,piperul, amestecat foarte bine,si pus acest sos peste spanacul+ceapa.
  • Se amesteca bine,si se da la frigider pentru circa 3 ore.Se poate consuma cu chipsuri,baghete,pe tartine etc. REZULTAT:foarte bun,si foarte delicios.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

CREMA DE SPANAC(dip de spanac), poza 1
CREMA DE SPANAC(dip de spanac), poza 2
CREMA DE SPANAC(dip de spanac), poza 3
CREMA DE SPANAC(dip de spanac), poza 4
CREMA DE SPANAC(dip de spanac), poza 5
CREMA DE SPANAC(dip de spanac), poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de branza cu spanac
Crema de branza cu spanac
2 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Crema de spanac cu ou
Crema de spanac cu ou
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema de spanac cu hrean
Crema de spanac cu hrean
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.