-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu crema
-
Rețete cremă de spanac
-
Crema de spanac(dip de spanac)
CREMA DE SPANAC(dip de spanac)
Preparare
-
Fierbe spanacul in apa clocotita circa 5-8 minute,dupa care il pune intr-o sita sa se scurga bine de apa.
-
Dupa ce s-a scurs bine,pus in mixer cu ceapa intreaga,si macinat foarte fin .Rezulta o pasta foarte groasa.
-
Maioneza,smintina,creamchesse,prafurile de usturoi,paprika,chilli,sarea,piperul, amestecat foarte bine,si pus acest sos peste spanacul+ceapa.
-
Se amesteca bine,si se da la frigider pentru circa 3 ore.Se poate consuma cu chipsuri,baghete,pe tartine etc. REZULTAT:foarte bun,si foarte delicios.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete