Petitchef

Crema de branza cu spanac

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor
Una dintre cele mai simple si rapide creme de branza

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 1/2 cana caju crud inmuiat timp de o ora in apa rece

1/2 cana apa

1 l-ta sare de mare

1 g zeama de lamaie

3 cani spanac proaspa

2-3 catei usturoi

ierburi aromate (optional)

Preparare

  • Primele patru ingrediente se mixeaza in blender timp de cateva minute pana rezulta o pasta omogena, semi-fluida insa nu foarte groasa. Daca este prea groasa mai adaugati putina apa.
  • Spalati spanacul (lasati si coditele) si puneti-l in blender. Pulsati 1-2 secunde, doar cat sa il sfarame. Aveti grija sa nu il faceti pasta!
    Adaugati peste crema de branza usturoiul zdrobit, spanacul si mirodeniile.
  • Amestecati cu grija si serviti pe loc sau daca doriti, dati la rece pt o ora pt ca aromele sa se patrunda. Pastrati la frigider intr-un vas de p[lastic sau de sticla cu capac. Valabil 2 zile.
R Retete vegane

Poze

Crema de branza cu spanac, poza 1
Crema de branza cu spanac, poza 2


Comentarii:

03/05/2014

E super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de branza dulce cu ceapa si ardei
Crema de branza dulce cu ceapa si ardei
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.