Petitchef

Cum să faci făină de orez (fără gluten)

O opțiune excelentă pentru cei care suferă de boala celiacă sau cei care urmează o dieta fără gluten, este aceasta rețetă de făina de orez, practică, economică și făcută în doar 5 minute. Și tot ce ne trebuie sunt boabe de orez.. Ești gata pentru această nouă descoperire? Detalii chiar mai jos:
Altele
2 porții
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Materiale

  • Blender
  • Sită

Preparare

  • Etapa 1 - Cum să faci făină de orez (fără gluten)
    Puneți boabele de orez în bolul blenderului.
  • Etapa 2 - Cum să faci făină de orez (fără gluten)
    Alegeți funcția „puls” și amestecați până obțineți un praf fin.
  • Etapa 3 - Cum să faci făină de orez (fără gluten)
    Cerneți. Dacă mai aveți boabe întregi, amestecați-le din nou în robotul de bucătărie.
  • Etapa 4 - Cum să faci făină de orez (fără gluten)
    Lăsăți să se răcească. Păstrați făina de orez într-un recipient ermetic.

Observații:

Ce tip de orez să folosim? : în această rețetă, folosim orez alb, cu bob lung, dar poate fi orez brun, orez integral sau orez prefiert.

Poze

Cum să faci făină de orez (fără gluten), poza 1
Cum să faci făină de orez (fără gluten), poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Faina integrala - parte integranta a unei alimentatii echilibrate si sanatoase Faina integrala - parte integranta a unei alimentatii echilibrate si sanatoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.