Petitchef

Friptura de curcan in sos de vin rosu

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pentru garnitura:

Preparare

  • Pentru inceput condimentam carnea cu sare, piper si boia. Intr-un vas ceramic uns cu ulei, punem carnea si adaugam vinul, boabele de piper si foile de dafin. Acoperim si lasam deoparte pentru aproximativ 2-3 ore.
  • Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Introducem vasul si lasam vreme de 2-2 1/2 avand grija sa punem din cand in cand peste friptura cate o lingura de vin. Cu 10 minute inainte de scoate friptura din cuptor adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa rece.
  • Aceasta friptura se potriveste de minune cu o garnitura de ciuperci in sos de soia.
    La final pentru a decora friptura noastra presaram patrunjel proaspat tocat.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

FRIPTURA DE CURCAN IN SOS DE VIN ROSU, poza 1
FRIPTURA DE CURCAN IN SOS DE VIN ROSU, poza 2
FRIPTURA DE CURCAN IN SOS DE VIN ROSU, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Anna, 12/02/2021

Super reteta,

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/01/2014

DELICIOS

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/12/2013

Super curcan!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2014

Arata bine

(0) (0) Abuz
21/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de curcan cu sos de vin rosu
Friptura de curcan cu sos de vin rosu
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de curcan
Friptura de curcan
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei