Petitchef

Pipote si inimioare de curcan rasol

Altele
5 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
300 g pipote si inimi de curcan



o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde

patrunjel verde

sare,piper,cimbru,2 foi de dafin

putin vin alb

Preparare

  • Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa,morcovul taiat felii sau rondele ,cartofii taiati cubulete sau felii ,foile de dafin si se potriveste de sare si condimente.
  • Cand sunt aproape fierte adaugati putin vin alb,dupa care se scot intr-un alt vas,se toarna putina supa in care au fiert si se orneaza cu patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.

Întrebări:




Comentarii:

24/09/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
29/07/2012

Meraviglioso, merveilleux

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pipote cu smantana a la suceava
Pipote cu smantana a la suceava
2 porții
1h5m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pipote si inimi de pui cu mazare
Pipote si inimi de pui cu mazare
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pipote si inimi cu ceapa
Pipote si inimi cu ceapa
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei