Petitchef

Tapas - Chorizo in vin rosu

Acesta este un tapas rapid, nu necesita foarte multa munca si este delicios. Puteti alege orice tip de chorizo preferati, afumat, uscat, proaspat.
Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Chorizo se taie rondele, 1 cm grosime. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga chorizo. Nu se lasa mai mult de 1-2 minute.
  • Se adauga vinul rosu si se lasa la foc mediu in jur de 5 minute.
  • La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin. Se serveste cu paine proaspata sau prajita.

Rețete inrudite

YouTube

Pesto Rosu



Poze

Tapas - Chorizo in vin rosu, poza 1
Tapas - Chorizo in vin rosu, poza 2
Tapas - Chorizo in vin rosu, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tapas: masline marinate
Tapas: masline marinate
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tapas - creveti cu usturoi (garlic shrimps)
Tapas - creveti cu usturoi (garlic shrimps)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu vin rosu
Chec aperitiv cu vin rosu
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Panini cu chorizo si emmental
Panini cu chorizo si emmental
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.