Petitchef

Tapas - chorizo in vin rosu

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
Acesta este un tapas rapid, nu necesita foarte multa munca si este delicios. Puteti alege orice tip de chorizo preferati, afumat, uscat, proaspat.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1-2 chorizo

ulei de masline pentru prajit

100 ml vin rosu

cateva fire de patrunjel

Preparare

  • Chorizo se taie rondele, 1 cm grosime. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga chorizo. Nu se lasa mai mult de 1-2 minute.
  • Se adauga vinul rosu si se lasa la foc mediu in jur de 5 minute.
  • La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin. Se serveste cu paine proaspata sau prajita.

Poze

Tapas - Chorizo in vin rosu, poza 1Tapas - Chorizo in vin rosu, poza 2Tapas - Chorizo in vin rosu, poza 3

Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tapas: masline marinate
Tapas: masline marinate
2 porții
15 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tapas - creveti cu usturoi (garlic shrimps)
Tapas - creveti cu usturoi (garlic shrimps)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu vin rosu
Chec aperitiv cu vin rosu
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Orezul rosu - orezul cu proprietati nutritive exceptionaleOrezul rosu - orezul cu proprietati nutritive exceptionaleCum racim corect o sticla de vinCum racim corect o sticla de vin

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: