Petitchef

Frittata cu branza si spanac

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
branza dulce si branza sarata sau numai branza sarata aproximativ 500 g

spanac congelat tot vreo 500g

o ceapa mica sau o ceapa verde

6 oua

sare, piper, nucsoara

Preparare

  • Branza se marunteste. Spanacul se caleste putin intr-o tigaie impreuna cu o ceapa mica, atat cat sa se evapore lichidul.
  • Ouale se bat bine cu un tel. Se amesteca 3 oua cu branza si 3 oua cu spanacul. Se condimenteaza cele 2 amestecuri.
  • Intr-o tava de chec, se pune hartie de copt si se toarna amestecul de branza, se niveleaza si apoi se toarna cel de spanac.
  • Se baga la cuptor 30-40 minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii. Se serveste cu smantana.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frittata cu cartofi, porumb si ardei
Frittata cu cartofi, porumb si ardei
8 porții
30 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Frittata cu spanac si dovlecel
Frittata cu spanac si dovlecel
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Frittata cu somon afumat si legume
Frittata cu somon afumat si legume
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: