Petitchef

Frittata cu branza si spanac

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Branza se marunteste. Spanacul se caleste putin intr-o tigaie impreuna cu o ceapa mica, atat cat sa se evapore lichidul.
  • Ouale se bat bine cu un tel. Se amesteca 3 oua cu branza si 3 oua cu spanacul. Se condimenteaza cele 2 amestecuri.
  • Intr-o tava de chec, se pune hartie de copt si se toarna amestecul de branza, se niveleaza si apoi se toarna cel de spanac.
  • Se baga la cuptor 30-40 minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii. Se serveste cu smantana.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frittata cu legume si parmezan
Frittata cu legume si parmezan
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Frittata cu cartofi, porumb si ardei
Frittata cu cartofi, porumb si ardei
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Frittata cu spanac si dovlecel
Frittata cu spanac si dovlecel
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.