Petitchef

Burek cu branza sarata

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crusta:

Preparare

  • Branza se rade fin sau se zdrobeste si se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.
  • Compozitia trebuie sa fie destul de fluida. Daca este prea groasa, mai adaugati un pic de smantana sau un ou.
  • In tava bine unsa cu ulei se aseaza 2-3 foi. Cea de deasupra se unge usor cu ulei.Se pune un strat de umplutura si se continua in acest fel, alternand cate 2, 3 foi de placinta cu compozitia de branza pana se obtin 5 straturi de foi si 4 de umplutura.
    Ultimul strat trebuie sa fie de foi.
  • Se pensuleaza apoi usor cu ulei la suprafata si cu un cutit bine ascutit se taie in cate portii doriti.
    Se bate bine oul cu apa minerala si smantana si se toarna deasupra. Se introduce in cuptorul incins pentru 45-50 de minute. Se taie urmarind taieturile facute anterior.


Poze

Burek cu branza sarata
Burek cu branza sarata - poza 2
Burek cu branza sarata - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează