Petitchef

Briose cu nectarine, gem si nuci

O reteta simpla si super rapida.

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt. Se toarna compozitia in forme, se aseaza deasupra bucatele de nectarina. Se coc 20 de minute.
  • Dupa ce se racesc, se scot din forma, se taie pe jumatate, se ung cu gem de caise si se presara nuci. Se lipesc si se pudreaza cu zahar. O reteta simpla si super rapida, in 30 de minute sunt gata !


Poze

Briose cu nectarine, gem si nuci, poza 1
Briose cu nectarine, gem si nuci, poza 2
Briose cu nectarine, gem si nuci, poza 3
Briose cu nectarine, gem si nuci, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose cu ness si nuci
Briose cu ness si nuci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Briose cu nuci si ghimbir
Briose cu nuci si ghimbir
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose cu banane, nuci si ciocolata
Briose cu banane, nuci si ciocolata
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Briose braziliene - queijadinhas
Briose braziliene - queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.