Petitchef

Gogosari marinati in suc propriu

Altele
12 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
Asta este o reteta pentru cei carora le plac gogosarii nu foarte acri,ci asa,dulci-acrisori.

Ingrediente

Numarul de porții: 12
7 kg gogosari

700 ml otet

700 g zahar

4-5 linguri sare neiodata

boabe de mustar

boabe de piper

foi de dafin

Preparare

  • Gogosarii se spala,se curata de cotoare si se taie in doua sau in patru,in functie de marime.Se scurg bine de apa.Zaharul se amesteca cu sarea,se aseaza ardeii intr-un vas incapator,in rinduri,peste fiecare rand punand amestec de zahar cu sare.
  • Dupa ce am asezat gogosarii,se toarna otetul,boabele si foaia de dafin si se amesteca putin,atat cat se poate.
    Se lasa gogosarii asa,de pe o zi pe alta,amestecand din cand in cand.Gogosarii vor lasa zeama si se vor mai muia.
  • Se aseaza in borcane si se toarna zeama deasupra.
    Daca dorim borcanele se sterilizeaza la BM timp de 10 minute.

Poze

GOGOSARI MARINATI IN SUC PROPRIU, poza 1GOGOSARI MARINATI IN SUC PROPRIU, poza 2GOGOSARI MARINATI IN SUC PROPRIU, poza 3GOGOSARI MARINATI IN SUC PROPRIU, poza 4GOGOSARI MARINATI IN SUC PROPRIU, poza 5GOGOSARI MARINATI IN SUC PROPRIU, poza 6



Comentarii (35):

Laura, 04/11/2018

Buna!Esti etalonul meu in ceea ce priveste tot ceea ce tine de arta culinara!Te admir si te respect!Multumesc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Emilia N, 05/09/2018

Eu o fac de citi va ani este cea mai buna dintre toate mă refer la gogosari în zeama lor ptr iarna dar crte o data nu mi ajunge zeama incit sa I acopere care I soluția.?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
neli, 18/09/2017

Eu pun in fiecare an asa,ne place tuturor din familie ,am invatat de la mamica mea cum sa o pregatesc ma bucur ca se mai posteaza retete vechi ,clasice,multumim ca mai existati altfel in curind tinerii nostrii nu vor mai sti gati decit in stil italian frantuzesc .....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/09/2016

Foarte buni

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/09/2015

Cei mai buni gogosari , sa fiti sanatoase si sa ne bucurati mereu cu retetele voastre super delicioase!!! Va pupicesc.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/08/2013

Bunnnnnnnnnn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/08/2013

Mmm gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
ion, 09/10/2018

Foartebuna

(0) (0) Abuz
17/02/2018

Gogosarii se pot inmuia, nu "muia"! Numai la muie iti sta gandul!

(0) (0) Abuz
pina, 22/09/2017

Imi plac retetele usoare dar cu atentie la cantitati. este discutie de 100grame zahar/1kg ardei,e ok

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )
6 porții
24 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gogosari marinati umpluti cu struguri
Gogosari marinati umpluti cu struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva motive sa consumati rodie sau suc de rodieCateva motive sa consumati rodie sau suc de rodie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: