Petitchef

Castraveti dulci acrisori pentru iarna

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Castravetii:
    Sanatosi, se spala, se taie bucati, se aseaza in borcane, se mai adauga in borcan cimbru, marar, hrean curatat desigur, ardei iute.
  • Masuram apa necesara pt toate muraturile astfel:
    peste castravetii dintrun borcan turnam apa, apoi o golim intrun vas(o oala), socotim cata apa avem in total in toate borcanele, apoi la 1 litru si jumatate de apa adaugam: 300 ml otet, 75 g zahar, 75 g sare neiodata.
  • Punem apa la fiert impreuna cu aceste ingrediente, lasam sa fiarba 5-10 minute, apoi se toarna peste castravetii din borcane.
  • Lasam sa se raceasca, legam borcanele si le asezam in camara. E foarte bine daca aveti capace cu filet, muratura nu va scadea deloc, chiar daca aveti o camara uscata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează