Petitchef

Fazan la cuptor

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 fazani

300 g. slanina

1 ceapa mijlocie

1 ceasca zeama de carne

1/2 pahar de vin alb

sare

1 catel de usturoi

Preparare

  • Se freaca cu usturoi fundul unei cratite Se aseaza felii subtiri de slanina si ceapa.Se curata fazanii, se invelesc in felii de slanina (legate cu o sfoara de bucatarie )Se dau la cuptor iar cand incep sa se rumeneasca, se toarna ceasca de zeama de carne si vinul alb.
  • Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit, pana ce carnea e frageda. Se potriveste de sare.
    Se scot atele cu care a fost legata slanina; se aseaza slanina pe farfurie, deasupra se pun fazanii si se servesc cu garnitura preferata.
  • Sosul care a ramas in cratita, se curata de grasime, se trece prin sita si se serveste in sosiera, daca se nimereste sa serviti minunatia intr-un moment mai special sau direct peste bucatile de carne, cum facut noi.Deosebit si delicios la maxim!!!

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Camembert la cuptor, cu nuci si miere


Comentarii:

29/11/2013

Suuperrr !!! :)

(0) (0) Abuz
23/02/2012

Ms de reteta!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fazan cu sos de struguri - un pranz de 5* stele!
Fazan cu sos de struguri - un pranz de 5* stele!
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de pui...la cuptor
Friptura de pui...la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficatei la cuptor cu cartofi
Ficatei la cuptor cu cartofi
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: