Panglici din foietaj
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chifteluțe de dovleac în air fryer
-
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
-
Cum gătesc piept de pui în air fryer?
-
Tartine cu smochine, brânză proaspătă de capră, miere și rozmarin
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Cat se poate de simplu. Se intelege si doar privind imaginile. Se taie din foietaful intins, fasii de cca. 1 cm latime si de 18-20 cm lungime.
- Apoi cu ajutorul unei pensule, se ung cu ou batut. Se coloreaza cu paprica, sau orice praf de ardei. Puteti improviza orice culoare doriti. A mai presarat rozmarin uscat.
- Ca sa se coloreze uniform fasiile, prafurile se cern printr-o sita mica de ceai. Apoi se presara sare mare.
- Se pliaza, nu foarte strans ca sa nu se lipeasca si se strapunge cu un bat de frigarui.
- Se aranjeaza si se da cu ou si pe spate. Intrucat aluatul se incalzeste in timpul pregatiri, inainte de a fi dat la cuptor se mai da la rece.
- Cuptorul trebuie sa fie incins, tare la inceput, apoi se reduce temperatura. Sunt de efect, deci isi pot gasi locul pe orice masa festiva.