Petitchef

Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra

Reteta ideala pentru cina!

Felul principal
1 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

1

Pentru ceapa calita :

Pentru galette :

Materiale

  • 1 tigaie

Preparare

  • Etapa 1 - Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
    Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
  • Etapa 2 - Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
    Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Deasupra puneti sunca presata si apoi ceapa calita.
  • Etapa 3 - Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
    Apoi se pune deasupra spanacul fiert si ceapa calita, iar peste, puneti rondelele de branza de capra.Sare si piper dupa gust. Gatiti timp de aproximativ 5 minute, apoi ridicati marginile.
  • Etapa 4 - Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
    Gata! Serviti imediat!


Poze

Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra - poza 2
Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra - poza 3
Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Galette cu hrisca si raclette
Galette cu hrisca si raclette
1 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Galette à l'italienne
Galette à l'italienne
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Galettes complète
Galettes complète
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează