Petitchef

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Altele
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.
  • Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de la abur,se adauga ceapa taiata julien,cartofii,cateii de usturoi intregi,pasta de tomate amestecata cu faina de orez,apoi se completaza cu supa sau apa,cat sa acopere carnea si cartofii, si se da din nou vasul la cuptor pana ce cartofii sunt facuti.La final se adauga mararul proaspat tocat.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman, poza 1
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman, poza 2
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rasol de stiuca cu cartofi natur
Rasol de stiuca cu cartofi natur
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol alb cu legume și muștar
Rasol alb cu legume și muștar
2 porții
1 oră
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai gatim cu...smochine? Si noi ce mai gatim cu...smochine?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei