Petitchef

Piure de spanac

Altele
6 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se opareste spanacul in apa cu sare.Se scurge de apa si se toaca marunt.
  • Usturoiul se toaca marunt.Se caleste in ulei incins , se adauga faina si se caleste , apoi se pune peste spanacul pregatit deja intr-o cratita.
  • Se adauga lapte , daca mai este nevoie sare si se lasa sa se ingroase piureul , amestecand continuu pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
  • Se serveste cu oua ochiuri sau cu chiftelute.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de broccoli cu sos dulce-acrisor
Piure de broccoli cu sos dulce-acrisor
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Piure de spanac
Piure de spanac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piure de urzici cu hrean
Piure de urzici cu hrean
5 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.