Petitchef

Piure de spanac

Altele
6 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1/2 kg spanac

2 catei usturoi ,

1 lingura cu varf de faina ,

ulei ,

Preparare

  • Se opareste spanacul in apa cu sare.Se scurge de apa si se toaca marunt.
  • Usturoiul se toaca marunt.Se caleste in ulei incins , se adauga faina si se caleste , apoi se pune peste spanacul pregatit deja intr-o cratita.
  • Se adauga lapte , daca mai este nevoie sare si se lasa sa se ingroase piureul , amestecand continuu pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
  • Se serveste cu oua ochiuri sau cu chiftelute.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de broccoli cu sos dulce-acrisor
Piure de broccoli cu sos dulce-acrisor
3 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Piure de spanac
Piure de spanac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piure de urzici cu hrean
Piure de urzici cu hrean
5 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei