Petitchef

Ficatei de pasare cu ciuperci si kaiser

Felul principal
4 porții
15 min
40 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa curatata si tocata se caleste in ulei,apoi se adauga kaiserul si ciupercile taiate.se calesc 10 min.

    intr-o alta tigaie se prajeste ficatul in putin unt(sau margarina.dupa ce s-a rumenit, ficatul se adauga peste ceapa, se toarna vinul (sau supa de legume) si se lasa sa fiarba la foc domol cca 15 min.

    la sfarsit se presara cu verdeata.se serveste cu cartofi natur.

    POFTA BUNA1


Întrebări:




Comentarii:

21/02/2012

Super reteta am ancercato si eu**

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu ciuperci
Ficatei de pui cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu sos de ciuperci
Ficatei de pui cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei