Numarul de porții: 8
(pentru o tava cu diametrul de 26 cm si 8-12 portii)
2. 300 gr zahar
3. 200 gr faina
5. 10 linguri apa fiarta
6. 1 plic de praf de copt
2. 2 linguri amidon alimentar
3. 200 gr zahar pudra
4. 200 gr unt la temperatura camerei (preferabil unul nemtesc, de foarte buna calitate, 82%)
5. 50-70 gr nuca de cocos
6. zeama de la o jumatate de
lamaie (dupa gust poti sa mai adaugi)
Pentru ornat: fructe, nuci pisate.
Comentarii (15):
Minuna
Foarte bun
Ex
celentae
Bun
Arata superb!!!
FFFBUNA
Eu am facut aceasta reteta , doar ca nuca am inlocuit-o cu fulgi de migdale si am facut crema de ciocolata si amestecata cu crema de unt si a iesit super bun
Foarte tare
Buono
Foarte delicios