Petitchef

Turte integrale cu branza si marar

Altele
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Umplutura:

Preparare

  • Framantam drojdia cu fructoza si o lasam deoparte.
    Intr-un lighean punem faina, facem in mijloc o gropita turnam drojdia , uleiul si o parte din apa, mai adaugati pe parcurs apa pentru ca eu a pus mai mult la ochi.Lasam la dospit 30 minute.
  • Crema de branza, amestecam urda cu branza de vaci, adaugam sarea si piperul si mararul tocat fin si faina.
  • Indindem o foaie de blat potrivit de subtire, punem umplutura si le impaturim cum stim noi mai bine.
  • Le mai lasam 10 minute sa se odihneasca.Si le "prajim" in tigaie fara ulei.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu branza de vaca si marar
Prajitura cu branza de vaca si marar
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Placinte cu branza/varza/ceapa si marar/cartofi
Placinte cu branza/varza/ceapa si marar/cartofi
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
Rețetă Panini cu somon, mozzarella, marar
Panini cu somon, mozzarella, marar
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.