Petitchef

Turte integrale cu branza si marar

Altele
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g faina integrala

25 g drojdie

1 lg sare

1 lg fructoza

apa- apropx 300 ml

2 linguri ulei


Umplutura:

150 g urda

200 g branza de vaca

sare, piper

marar fara limita

1 lg faina integrala

Preparare

  • Framantam drojdia cu fructoza si o lasam deoparte.
    Intr-un lighean punem faina, facem in mijloc o gropita turnam drojdia , uleiul si o parte din apa, mai adaugati pe parcurs apa pentru ca eu a pus mai mult la ochi.Lasam la dospit 30 minute.
  • Crema de branza, amestecam urda cu branza de vaci, adaugam sarea si piperul si mararul tocat fin si faina.
  • Indindem o foaie de blat potrivit de subtire, punem umplutura si le impaturim cum stim noi mai bine.
  • Le mai lasam 10 minute sa se odihneasca.Si le "prajim" in tigaie fara ulei.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de branza de vaci cu marar
Pasta de branza de vaci cu marar
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Prajitura cu branza de vaca si marar
Prajitura cu branza de vaca si marar
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clătite cu brânză și mărar gratinate
Clătite cu brânză și mărar gratinate
6 porții
1h30m
Dificil
4.7 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Choux cu somon
Choux cu somon
20 porții
55 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de pepene si castravete
Salata de pepene si castravete
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei