Petitchef

Turte integrale cu branza si marar

Altele
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Umplutura:

Preparare

  • Framantam drojdia cu fructoza si o lasam deoparte.
    Intr-un lighean punem faina, facem in mijloc o gropita turnam drojdia , uleiul si o parte din apa, mai adaugati pe parcurs apa pentru ca eu a pus mai mult la ochi.Lasam la dospit 30 minute.
  • Crema de branza, amestecam urda cu branza de vaci, adaugam sarea si piperul si mararul tocat fin si faina.
  • Indindem o foaie de blat potrivit de subtire, punem umplutura si le impaturim cum stim noi mai bine.
  • Le mai lasam 10 minute sa se odihneasca.Si le "prajim" in tigaie fara ulei.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu branza de vaca si marar
Prajitura cu branza de vaca si marar
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Placinte cu branza si marar
Placinte cu branza si marar
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaMicul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: