Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 3 ardei grasi (taiati in jumatati, curatati si spalati) O jumatate de dovleac mic (curatat ; aproximativ 150 g.) 200 g. de ciuperci champignon (din ...
Ingrediente: 1.5 kg dovleac 2 portocale partea alba de la un praz 1 ceapa 2.5 l apa 1 cartof 2 cuburi de legume ( sau inlocuitori ) 100 ml smantana lichida...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 morcov 1 ceapă 50 g ghimbir 1 litru apă 1/4 linguriță nucșoară 100 ml lapte de cocos Semințe de dovleac prăjite Sare Piper Ce...
Semintele de dovleac sunt printre cele mai nutritive si aromate seminte si au fost utilizate pentru proprietatile lor nutritionale si medicinale inca din vremea Greciei Antice.
Ingrediente: 900 g sfecla cruda, 300 g buchetele broccoli, 15 g unt, 3 felii groase franzela, 50 ml ulei rapita, ½ lingurita mustar cu boabe, zeama de la ½ ...