Petitchef

Salata de rucola cu capsuni si migdale

Antreuri
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem migdalele intr-o cana si turnam apa clocotita peste ele. Le lasam timp de 5-6 minute, dupa care aruncam apa si adaugam alta foarte rece.
  • Dup alte 5 minute, scoatem migdalele din apa si le indepartam coaja . Spalam apoi frunzele de rucola si le amestecam cu o lingura de ulei de dovleac.
  • A folosit putin ulei de masline negasind de dovleac. Taiem capsunile in functie de dimensiuni: jumatati, sferturi sau felii groase si le adaugam peste salata.
  • De asemenea, dressingul format din otetul balsamic si uleiul de dovleac se adauga peste salata.
  • Presaram migdalele taiate peste si putin piper. Alte variante de inlocuire a uleiului si semintelor: ulei de nuci si miez de nuca sau ulei de alune si alune macinate si prajite.
  • Salata de rucola cu capsuni si migdale se serveste imediat.


Poze

Salata de rucola cu capsuni si migdale
Salata de rucola cu capsuni si migdale - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează