Mamaliga cu branza la cuptor.

MAMALIGA CU BRANZA LA CUPTOR.
Antreuri
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)


Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 9
01/07/2013

Minunat

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/06/2015

Bună dar fără kaizer prăjit putem pune cașcaval ras

(0) (0) abuz
25/06/2015

Merge și fără kaiser

(0) (0) abuz
nanabrate, 04/02/2015

Super!!!

(0) (0) abuz
26/01/2015

F.gustos

(0) (0) abuz
26/01/2015

F.buna!!! si cu multe calorii

(0) (0) abuz
26/01/2015

Poti arunca, carnea. excelenta

(0) (0) abuz
DIANA30
DIANA30, 11/11/2014

Excelent !!!

(0) (0) abuz
01/05/2014

Incercati in loc de kaizer sa prajiti slaninuta de casa afumata taiata in cubulete . Cu grasimea fierbinte ce provine din prajirea slaninutei ,inclusiv jumerile ,se aranjeaza mamaliga in vas ,peste se presara branza data pe razatoarea mare,repetandu-se pana ce se termina ingredientele.Ultimul strat va fi mamaliga peste care putem pune 2-3 linguri de smantana sau sa presaram branza .Se poate servi imediat ,chiar si fara a da la cuptor .
POFTA BUNA!

(3) (0) abuz
06/02/2014

Foarte aspectos

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 9



+