Mamaliga cu branza la cuptor.

Ingrediente
6
Rețete inrudite
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Facem o mamaliguta mai moale.
Kaizerul il taiem feliute subtiri si il prajim pana devine rumen.Radem branza pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ungem cu un unt un vas de yena,sau ce forma avem.
Punem un rand de mamaliga unul de branza,mamaliga,branza si ultimul strat mamaliga.Adaugam kaizerul prajit desupra si introducem la cuptor pentru 10 minute.
Se serveste calda.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
N

01/05/2014
Incercati in loc de kaizer sa prajiti slaninuta de casa afumata taiata in cubulete . Cu grasimea fierbinte ce provine din prajirea slaninutei ,inclusiv jumerile ,se aranjeaza mamaliga in vas ,peste se presara branza data pe razatoarea mare,repetandu-se pana ce se termina ingredientele.Ultimul strat va fi mamaliga peste care putem pune 2-3 linguri de smantana sau sa presaram branza .Se poate servi imediat ,chiar si fara a da la cuptor .
POFTA BUNA!