Petitchef

Fasole verde rasol

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g  pastai de fasole verde

4-5 catei de usturoi

sare, vegeta


1-2 l apa

2-3 linguri ulei

Preparare

  • Spalam bine fasolea , ii rupem varfurile si o lasam intreaga sau o rupem in doua. Punem apa cu un praf de sare la fiert.
  • Cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si o lasam sa fiarba 8-10 minute. O lasam sa fie al dente, nu vrem sa o fierbem prea mult si sa-si
    piarda din proprietati.
  • Oprim focul adaugam usturoiul pisat, uleiul si potrivim gustul cu sare si vegeta. Rasolul de fasole verde poate fi servit atat cald cat si rece cu patrunje verde deasupra.

Întrebări:




Comentarii:

06/03/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Fasole verde cu usturoi
Fasole verde cu usturoi
2 porții
9 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Fasole verde cu sos de usturoi
Fasole verde cu sos de usturoi
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă fasole verde de post
fasole verde de post
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.