Petitchef

Fasole verde rasol

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam bine fasolea , ii rupem varfurile si o lasam intreaga sau o rupem in doua. Punem apa cu un praf de sare la fiert.
  • Cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si o lasam sa fiarba 8-10 minute. O lasam sa fie al dente, nu vrem sa o fierbem prea mult si sa-si
    piarda din proprietati.
  • Oprim focul adaugam usturoiul pisat, uleiul si potrivim gustul cu sare si vegeta. Rasolul de fasole verde poate fi servit atat cald cat si rece cu patrunje verde deasupra.


Întrebări:




Comentarii:

06/03/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fasole verde cu usturoi
Fasole verde cu usturoi
2 porții
9 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Fasole verde cu sos de usturoi
Fasole verde cu sos de usturoi
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă fasole verde de post
fasole verde de post
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buchetele de fasole verde si bacon
Buchetele de fasole verde si bacon
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.