Sfecla elvetiana nu stii niciodata cu adevarat cum sa o gatesti ... Pentru asta avem o solutie: tarta cu mangold! O tarta savuroasa, foarte simpla, care va permite intregii familii sa guste din aceasta leguma!
Ingrediente
6
Materiale
tava rotunda pentru cuptor
tigaie
Preparare
Curatati si tocaticeapa. Dati deoparte. Separati frunzele de mangold de cozi, Decuparti partea verde dupa nervurile albe ale mangoldului. Clatiti frunzele si tocati-le.
Caliti ceapa cu ulei de masline intr-o tigaie.
Dupa ce s-a inmuiat, adaugati frunzele de mangold tocate. Puneti sare, piper si gatiti 10-15 minute.
Intre timp, bateti oul ca [ pentru omleta si amestecati-l cu smantana. Se adauga branza rasa, sare, piper si se amesteca. Adaugati acest amestec lpeste mangold si ceapa gatita, apoi amestecati.
Puneti aluatul pentru tarte intr-o tava potrivita pentru copt si intepati baza acestuia cu o furculita.. Adaugati amestecul de mangold, ceapa, ou, branza si smantana,
Coaceti 30 - 35 minute la 180°C.
Serviti imediat cu o salata mixta! Bon appétit :-)