Saramura de crap
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Merluciu en papillote
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se coace pestele pe pat de sare grunjoasa, dupa ce a fost in prealabil eviscerat. Solzii nu se curata!
- Cand este gata se spala pestele de sarea in exces, cu apa rece. Se aseaza pestele intr-o tava incapatoare. Se piseaza cativa catei de usturoi ca pentru mujdei. Alaturi de usturoiul pisat se mai pun peste crap: ardei iute taiat feliute, patrunjel taiat fin, rosii taiate felii sau cubulete.
- Se fierbe un litru de apa cu 2 linguri de sare. Apa fierbinte se toarna peste pestele din tava. Se lasa la racit, la frigider.
- Aceasta saramura de crap este excelenta a doua zi, rece!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
L
Luc1a,
06/08/2020
Este peste....nu varza!) Probabil cel care a comentat nu avea ochelari.)
Și pentru acei ce se cred megaextrabucatari( când îți mor lăudătorii ....) : voi frigeți peste fără solzi?