Petitchef

SARAMURA de CRAP

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se coace pestele pe pat de sare grunjoasa, dupa ce a fost in prealabil eviscerat. Solzii nu se curata!
  • Cand este gata se spala pestele de sarea in exces, cu apa rece. Se aseaza pestele intr-o tava incapatoare. Se piseaza cativa catei de usturoi ca pentru mujdei. Alaturi de usturoiul pisat se mai pun peste crap: ardei iute taiat feliute, patrunjel taiat fin, rosii taiate felii sau cubulete.
  • Se fierbe un litru de apa cu 2 linguri de sare. Apa fierbinte se toarna peste pestele din tava. Se lasa la racit, la frigider.
  • Aceasta saramura de crap este excelenta a doua zi, rece!


Poze

SARAMURA de CRAP
SARAMURA de CRAP - poza 2
SARAMURA de CRAP - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

08/09/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
John_, 06/08/2020

Este inutil un comentariu deoarece reteta este un fiasco total.

(0) (1) Abuz
Luc1a, 06/08/2020

Este peste....nu varza!) Probabil cel care a comentat nu avea ochelari.)
Și pentru acei ce se cred megaextrabucatari( când îți mor lăudătorii ....) : voi frigeți peste fără solzi?

(0) (0) Abuz
bebe, 06/08/2020

Cred ca mananca si solzii....ce dreaq de reteta e ?

(0) (1) Abuz
06/09/2015

Arata excelent abia astept sa fac si eu

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Very good

(0) (0) Abuz
20/08/2013

Fb

(0) (0) Abuz
05/06/2013

O reteta simpla si plina de gust.Bravo !

(0) (0) Abuz
11/08/2012

Eu vad ca e prajit inainte de al pune in tava

(0) (1) Abuz
08/07/2011

Varzaaa

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează