Petitchef

Saramura de crap

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
un crap mare

sare grunjoasa


5-6 catei pentru mujdei de usturoi

o rosie

1 ardei iute verde

Preparare

  • Se coace pestele pe pat de sare grunjoasa, dupa ce a fost in prealabil eviscerat. Solzii nu se curata!
  • Cand este gata se spala pestele de sarea in exces, cu apa rece. Se aseaza pestele intr-o tava incapatoare. Se piseaza cativa catei de usturoi ca pentru mujdei. Alaturi de usturoiul pisat se mai pun peste crap: ardei iute taiat feliute, patrunjel taiat fin, rosii taiate felii sau cubulete.
  • Se fierbe un litru de apa cu 2 linguri de sare. Apa fierbinte se toarna peste pestele din tava. Se lasa la racit, la frigider.
  • Aceasta saramura de crap este excelenta a doua zi, rece!

Poze

SARAMURA de CRAP, poza 1SARAMURA de CRAP, poza 2SARAMURA de CRAP, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

08/09/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/09/2015

Arata excelent abia astept sa fac si eu

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Very good

(0) (0) Abuz
20/08/2013

Fb

(0) (0) Abuz
05/06/2013

O reteta simpla si plina de gust.Bravo !

(0) (0) Abuz
11/08/2012

Eu vad ca e prajit inainte de al pune in tava

(0) (0) Abuz
08/07/2011

Varzaaa

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Saramura de rosii cu ardei
Saramura de rosii cu ardei
10 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Saramura de biban la grill (gratar)
Saramura de biban la grill (gratar)
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saramura pescareasca
Saramura pescareasca
6 porții
4h40m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: