Petitchef

Briose aperitiv cu sunca si ardei

Aperitiv
4 porții
50 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sunca si ardeiul se taie cubulete. Se amesteca restul ingredientelor, se sareaza si se pipereaza apoi se incorporeaza sunca si ardeiul taiate. Amestecul obtinut se lasa la dospit o ora.
  • Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Se ung bine cu ulei formele de briose, (daca nu aveti, puteti folosi o forma de chec) si se umplu locurile cu aluat ( sa fie pline mai mult de jumatate). Se ung cu ou batut si pun la copt aproximativ 20 de minute ( le incercam cu scobitoarea sa vedem daca sunt coapte).
  • Dupa ce sunt coapte se scot din forma si se repeta operatiunea pana la terminarea compozitiei.

Poze

Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 1
Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 2
Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 3
Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

22/10/2011

Delicios

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose Butchy - Briose fara unt
Briose Butchy - Briose fara unt
8 porții
4h40m
Ușor
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Briose aperitiv din foietaj
Briose aperitiv din foietaj
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose aperitiv cu crema de branza
Briose aperitiv cu crema de branza
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose aperitiv
Briose aperitiv
4 porții
55 min
Dificil
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.