Petitchef

Briose aperitiv cu sunca si ardei

Aperitiv
4 porții
50 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g sunca de Praga sau jambon

1 ardei rosu mare

300 g faina

1 pliculet cu drojdie uscata

250 ml smantana

125 g unt topit

1 ou

60 g cascaval ras

sare, piper, ulei pentru forme

1 ou pentru uns desupra

Preparare

  • Sunca si ardeiul se taie cubulete. Se amesteca restul ingredientelor, se sareaza si se pipereaza apoi se incorporeaza sunca si ardeiul taiate. Amestecul obtinut se lasa la dospit o ora.
  • Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Se ung bine cu ulei formele de briose, (daca nu aveti, puteti folosi o forma de chec) si se umplu locurile cu aluat ( sa fie pline mai mult de jumatate). Se ung cu ou batut si pun la copt aproximativ 20 de minute ( le incercam cu scobitoarea sa vedem daca sunt coapte).
  • Dupa ce sunt coapte se scot din forma si se repeta operatiunea pana la terminarea compozitiei.

Poze

Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 1
Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 2
Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 3
Briose aperitiv cu sunca si ardei, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

22/10/2011

Delicios

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose aperitiv cu crema de branza
Briose aperitiv cu crema de branza
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose aperitiv din foietaj
Briose aperitiv din foietaj
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose aperitiv
Briose aperitiv
4 porții
55 min
Dificil
4.3 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose Butchy - Briose fara unt
Briose Butchy - Briose fara unt
8 porții
4h40m
Ușor
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.