Petitchef

Briose aperitiv din foietaj

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un pachet de foietaj

2 oua

2 linguri bune de smantana fermentata

un ardei gras rosu

frunze de patrunjel verde

100 g sunca presata

100 g salam Palaciego

100 g cascaval ras/taiat cubulete mici

Preparare

  • Ungem tava de briose cu putin unt.
  • Taiem foietajul in forme patrate de dimensiunile 10x10cm. Folositi un cutit cu lama zimtata daca aveti.
  • Fiecare bucata de foietaj se aseaza in forma de briose si se umple cu amestecul rezultat din ouale batute, smantana, cascavalul, sunca, salamul, ardeiul si frunzele de patrunjel tocat.
  • Se dau briosele aperitiv la cuptorul incins la 180*C pentru 20-25 minute sau pana cand se rumenesc.
  • Sunt foarte bune calde, gata scoase din cuptor, dar si reci.

Poze

Briose aperitiv din foietaj, poza 1Briose aperitiv din foietaj, poza 2



Comentarii:

17/10/2013

SUPER!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/02/2013

Super! Am sa le incerc si eu ;)
Felicitari!!!

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Faine mai sunt.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Briose aperitiv cu sunca si ardei
Briose aperitiv cu sunca si ardei
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose aperitiv cu dovlecei
Briose aperitiv cu dovlecei
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Briose aperitiv cu crema de branza
Briose aperitiv cu crema de branza
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: