Petitchef

Briose aperitiv din foietaj

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ungem tava de briose cu putin unt.
  • Taiem foietajul in forme patrate de dimensiunile 10x10cm. Folositi un cutit cu lama zimtata daca aveti.
  • Fiecare bucata de foietaj se aseaza in forma de briose si se umple cu amestecul rezultat din ouale batute, smantana, cascavalul, sunca, salamul, ardeiul si frunzele de patrunjel tocat.
  • Se dau briosele aperitiv la cuptorul incins la 180*C pentru 20-25 minute sau pana cand se rumenesc.
  • Sunt foarte bune calde, gata scoase din cuptor, dar si reci.


Poze

Briose aperitiv din foietaj
Briose aperitiv din foietaj - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

17/10/2013

SUPER!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/02/2013

Super! Am sa le incerc si eu ;)
Felicitari!!!

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Faine mai sunt.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose braziliene - queijadinhas
Briose braziliene - queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează