Petitchef

Briose aperitiv din foietaj

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un pachet de foietaj

2 oua

2 linguri bune de smantana fermentata

un ardei gras rosu

frunze de patrunjel verde

100 g sunca presata

100 g salam Palaciego

100 g cascaval ras/taiat cubulete mici

Preparare

  • Ungem tava de briose cu putin unt.
  • Taiem foietajul in forme patrate de dimensiunile 10x10cm. Folositi un cutit cu lama zimtata daca aveti.
  • Fiecare bucata de foietaj se aseaza in forma de briose si se umple cu amestecul rezultat din ouale batute, smantana, cascavalul, sunca, salamul, ardeiul si frunzele de patrunjel tocat.
  • Se dau briosele aperitiv la cuptorul incins la 180*C pentru 20-25 minute sau pana cand se rumenesc.
  • Sunt foarte bune calde, gata scoase din cuptor, dar si reci.

Poze

Briose aperitiv din foietaj, poza 1
Briose aperitiv din foietaj, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

17/10/2013

SUPER!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/02/2013

Super! Am sa le incerc si eu ;)
Felicitari!!!

(0) (0) Abuz
08/11/2012

Faine mai sunt.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose aperitiv cu sunca si ardei
Briose aperitiv cu sunca si ardei
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose aperitiv
Briose aperitiv
4 porții
55 min
Dificil
4.3 / 5
Rețetă Briose aperitiv cu dovlecei
Briose aperitiv cu dovlecei
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose Butchy - Briose fara unt
Briose Butchy - Briose fara unt
8 porții
4h40m
Ușor
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.