Petitchef

Briose cu branza

Antreuri
1 porții
15 min
20 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
160 gr faina

2 oua

50 ml ulei de masline

100 ml lapte

1 lingurita praf de copt

150 gr branza de casa/cascaval

Preparare

  • Se mixeaza ingredientele lichide (oua, ulei, lapte).
  • Se adauga branza si faina (amestecata in prealabil cu praf de copt). Compozitia obtinuta se amesteca folosind o lingura.
  • Se toarna compozitia in formele de briose. Deasupra se poate presara susan, chimen sau cascaval ras.
  • Se da la cuptor, la foc mic spre mediu, pentru 20-30 de minute.


Comentarii:

marilenapascal, 31/03/2012

Excelente ptr.mic dejun!!

(0) (0) Abuz
05/02/2012

Le-am facut si sunt absolut delicioase.
multumesc pentru reteta.
mult succes!

(0) (0) Abuz
23/01/2012

Foarte bune

(0) (0) Abuz
20/01/2012

Rapida, gustoasa, o reteta la indemana oricui

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: