Petitchef

Briose cu mascarpone

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g. faina

100 g. amidon

180 g. zahar

75 g. unt

80 ml. lapte

160 g. branza mascarpone

1 iaurt de caise (100 g.)

2 oua mari (sau 3 mici )

1 pliculet praf de copt

1 praf de sare

Preparare

  • Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga untul topit (si cald inca) laptele si branza mascarpone.
    Faina, amidonul, praful de copt si sarea se cern si se adauga compozitiei cu mascarpone.
  • Se adauga iaurtul si se amesteca usor (cu o lingura de lemn, nu cu mixerul) doar cat sa se lege compozitia. Formele de muffins se umplu (doar pe trei sferturi) si se dau la cuptor pentru cca. 22-25 de minute la 170 grade C.cele cateva poze pe care vi le arat la fiecare reteta, cu speranta de-a va starni interesul.
  • Se pot unge cu dulceata de visine sau cu restul de mascarpone din pachet amestecat cu capsuni maruntite la blender si indulcite corespunzator, cum facut .




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: