Petitchef

Conopida gratinata

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Daca folositi conopida proaspata, aceasta se spala, se rupe buchetele si se opareste cam 10 minute in apa cu sare, dupa care se scurge si se lasa la racit. Noi avem la congelator conopida gata oparita, a dezghetat-o si am folosit-o ca atare
  • .Batem ouale ca pentru omleta, amestecam cu branza dulce, telemeaua razuita, untul taiat bucatele si iaurtul.
  • Cu o furculita zdrobim usor conopida. Ungem cu unt vasul in care pregatim, il tapetam cu gris sau pesmet si asezam un strat de conopida. Deasupra turnam un strat de sos, apoi alt strat de conopida si altul de sos.
  • Dam la cuptorul incins la 180 de grade pentru 15 - 20 de minute, dupa care presaram cascavalul razuit si mai lasam vreo 20 de minute, pana se rumeneaste frumos.Avem o mancarica delicioasa, super rapida si usor de facut, dar si mai usor de mancat, cu doar 150 calorii la 100 de grame.

Poze

Conopida Gratinata, poza 1
Conopida Gratinata, poza 2
Conopida Gratinata, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

13/08/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/10/2011

Minunat. Imi place mai mult decat cea cu usturoi.

(0) (0) Abuz
01/10/2011

Excelent minunata ,foarte buna,

(0) (0) Abuz
Cirmicica, 01/10/2011

Este o reteta minunata!!!

(0) (0) Abuz
21/09/2011

Este f. bun?!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: