Petitchef

Indiene cu vanilie

Desert
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru coji:

Pentru crema:

Pentru glazura:

Preparare

  • Separam ouale, albusurile le batem spuma tare. Galbenusele se amesteca cu zaharul si se bat cu mixerul pana se topeste zaharul si devin spuma.
  • Apoi adaugam faina si albusurile batute. Ungem forma de copt si turnam in fiecare orificiu cate o lingura cu varf de compozitie.
  • Se coc aproximativ 10 minute la foc mediu
    Preparam crema de vanilie, punem laptele pe foc impreuna cu zaharul, galbenusele le frecam cu amidonul, cand laptele incepe sa se incalzeasca, adaugam peste crema de galbenuse 8-10 linguri lapte cald si omogenizam, apoi intreaga crema o turnam peste laptele de pe foc si amestecam pana se ingroasa, la final adaugam vanilia.
  • Lasam sa se raceasca, amestecand in continuu ca sa nu se formeze crusta deasupra.Cojile de indiana se insiropeaza cu un sirop de apa si zahar si se umplu cu crema de vanilie din belsug.
  • Pregatim glazura de decor, adaugand 3-4 lingurite de apa rece peste continutul plicului, amestecam bine, apoi o intindem pe coaja de deasupra. Dam la rece cam 2 ore. Sunt delicioase.


Poze

Indiene cu vanilie
Indiene cu vanilie - poza 2
Indiene cu vanilie - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

22/07/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta floarea soarelui cu vanilie si ciocolata
Tarta floarea soarelui cu vanilie si ciocolata
8 porții
1 h 5 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Milkshake cu vanilie
Milkshake cu vanilie
1 porții
5 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spirale cu crema de vanilie
Spirale cu crema de vanilie
12 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panna cotta cu vanilie, rețeta de bază
Panna cotta cu vanilie, rețeta de bază
4 porții
5 h 30 m
Foarte ușor

Articole conexe

Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează