Petitchef

Saratele

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Branza si untul se dau pe razatoare,se pun cele doua oua,chimenul,iaurtul si se amesteca bine:Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat (nu foarte tare).
  • Din aluat se formeaza bile (cu mainile date prin faina): format bile din jumatate din aluat,cealalta jumatate pus-o in folie si urmeaza sa fie coapte in ziua urmatoare.
  • Se incinge forma pe ochiul de la aragaz,se pun bilele si se coc pe rand,pe ambele parti.Aceste saratele au fost,sunt si vor ramane preferatele mele!

Poze

Saratele, poza 1
Saratele, poza 2
Saratele, poza 3
Saratele, poza 4
Saratele, poza 5
Saratele, poza 6
Saratele, poza 7
Saratele, poza 8
Saratele, poza 9
Saratele, poza 10
Saratele, poza 11
Saratele, poza 12

Întrebări:




Comentarii:

23/10/2013

Foarte bune si usor de facut

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Le voi incerca si eu,si mi-e imi plac saratelele,merci!!!!!

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Am sa le incerc

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Buuuuune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Saratele cu mac si chimen
Saratele cu mac si chimen
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Saratele cu iaurt, feta, oregano
Saratele cu iaurt, feta, oregano
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Saratele facute la aparatul de waffe
Saratele facute la aparatul de waffe
5 porții
50 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tian cu raclette
Tian cu raclette
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.