Petitchef

Saratele

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
650 g branza (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)

250 g unt

2 buc oua

400 ml iaurt

aprox.900 g faina

50 g chimen

Preparare

  • Branza si untul se dau pe razatoare,se pun cele doua oua,chimenul,iaurtul si se amesteca bine:Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat (nu foarte tare).
  • Din aluat se formeaza bile (cu mainile date prin faina): format bile din jumatate din aluat,cealalta jumatate pus-o in folie si urmeaza sa fie coapte in ziua urmatoare.
  • Se incinge forma pe ochiul de la aragaz,se pun bilele si se coc pe rand,pe ambele parti.Aceste saratele au fost,sunt si vor ramane preferatele mele!

Poze

Saratele, poza 1Saratele, poza 2Saratele, poza 3Saratele, poza 4Saratele, poza 5Saratele, poza 6Saratele, poza 7Saratele, poza 8Saratele, poza 9Saratele, poza 10Saratele, poza 11Saratele, poza 12

Întrebări:




Comentarii:

23/10/2013

Foarte bune si usor de facut

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Le voi incerca si eu,si mi-e imi plac saratelele,merci!!!!!

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Am sa le incerc

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Buuuuune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Saratele
Saratele
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saratele
Saratele
6 porții
1h15m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Curry Samosas
Curry Samosas
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: