Petitchef

Saratele

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Branza si untul se dau pe razatoare,se pun cele doua oua,chimenul,iaurtul si se amesteca bine:Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat (nu foarte tare).
  • Din aluat se formeaza bile (cu mainile date prin faina): format bile din jumatate din aluat,cealalta jumatate pus-o in folie si urmeaza sa fie coapte in ziua urmatoare.
  • Se incinge forma pe ochiul de la aragaz,se pun bilele si se coc pe rand,pe ambele parti.Aceste saratele au fost,sunt si vor ramane preferatele mele!


Poze

Saratele, poza 1
Saratele, poza 2
Saratele, poza 3
Saratele, poza 4
Saratele, poza 5
Saratele, poza 6
Saratele, poza 7
Saratele, poza 8
Saratele, poza 9
Saratele, poza 10
Saratele, poza 11
Saratele, poza 12

Întrebări:




Comentarii:

23/10/2013

Foarte bune si usor de facut

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Le voi incerca si eu,si mi-e imi plac saratelele,merci!!!!!

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Am sa le incerc

(0) (0) Abuz
22/11/2012

Buuuuune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Saratele
Saratele
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saratele cu branza si chimen
Saratele cu branza si chimen
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saratele cu mac si chimen
Saratele cu mac si chimen
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gogosele cu branza
Gogosele cu branza
15 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.