Petitchef

Saratele

Desert
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Branza si untul se dau pe razatoare,se pun cele doua oua,chimenul,iaurtul si se amesteca bine.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat (nu foarte tare).
  • Din aluat se formeaza bile (cu mainile date prin faina): format bile din jumatate din aluat,cealalta jumatate pus in folie si urmeaza sa fie coapte in ziua urmatoare.
  • Se incinge forma pe ochiul de la aragaz,se pun bilele si se coc pe rand,pe ambele parti.Aceste saratele au fost,sunt si vor ramane preferatele mele!


Poze

Saratele, poza 1
Saratele, poza 2
Saratele, poza 3
Saratele, poza 4
Saratele, poza 5
Saratele, poza 6
Saratele, poza 7
Saratele, poza 8
Saratele, poza 9
Saratele, poza 10
Saratele, poza 11
Saratele, poza 12

Întrebări:




Comentarii:

18/12/2016

Ce forma ? Bilele au forma sferica TOANTO. De4ci nu au o parte si cealalta ! Nu ti-ar strica deloc daca ai merge putin la scoala.

(0) (0) Abuz
28/01/2014

Fac si eu

(0) (0) Abuz
28/03/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
25/03/2013

SANT FOARTE BUNE,O RETETA USOR DE FACUT!

(0) (0) Abuz
11/08/2011

Foarte bune, imi amintesc de copilarie!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Saratele cu branza si chimen
Saratele cu branza si chimen
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Saratele
Saratele
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Saratele cu iaurt, feta, oregano
Saratele cu iaurt, feta, oregano
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sandwich cake
Sandwich cake
8 porții
47 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.