Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 500 g sparanghel alb 150 g rosii cherry 1 legatura ridichi 1 praz mediu 2-3 cepe verzi ~100 g cascaval cedar 3 linguri otet 3 linguri ulei 4 lingu...
Ingrediente: Pentru crusta 150 g faina 60 g unt 1 lingurita sare 3-4 linguri de apa rece Pentru umplutura: un manunchi de sparanghel 5 felii de prosciutto 2 li...
Ingrediente: 1 pac. de aluat de Strudel 400 g cartofi fainosi 100 g unt (merge si ulei) sare+piper 1 g zahar 1 g zeama de lamiie 2 cepe (1 pentru umplutura+1 pen...