Ingrediente: Crema : 8 oua, 1 l lapte , 150 g zahar si un plic zahar vanilat Burbon. Blatul : 5 oua, 1 cana faina si 1 cana zahar A doua crema: un pachet de...
Ingrediente: blat (21cm) 5 oua 5 linguri faina 1 lingura de cacao 5 linguri zahar 1 lingurita rasa praf de copt crema pt. umplut 300 g piure de castane...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 4 banane, 250 g piure de castane, 30 g margarina Rama, 80 g zahar pudra, o fiola esenta rom, 200 ml smantana pt.frisca, zahar pudra cu aroma de...
Ingrediente: 500 gr piure de castane (cel unguresc-strongly recommended!) 150 gr zahar 150 ml apa 100 gr migdale sau alune de padure maruntite (eu am pus...
Ingrediente: 6 oua 2 lg de ulei 6 lg de zahar 6 linguri de faina 2 linguri cacao Pentru umplutura cu piure de castane: 250 g piureul de castane 200 frisca...
Ingrediente: 300 g faina 200 g unt 100 g ciocolata amaruie 1 borcan de 350 g piure de castane, indulcit 1 lingura rom 3 oua 150 g zahar 1 lingurita praf de...
Ingrediente: Pentru rulada de curcan 400 g pipet de curcan sare si piper 1 lingurita thym maruntit 250 g piure de castane 200 ml vin alb Pentru piureul de...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 300 g de ciocolata demidulce, topita si racita 450 g piure de castane sau crema de castane 100 g unt sau margarina 6 galbenusuri 6 albusuri putina...
Ingrediente: Pentru umplut: 500 g frisca, 2 albusuri, 100 g zahar tos, o lingura rom, 6?7 foi sau 18?20 g granule de gelatina, un pachetel cu zahar vanilat,...